Sjablonen voor sollicitatiebrieven

Nieuw
CV-sjabloon marketing manager
CV-sjabloon stagiair
CV-sjabloon advocaat
CV-sjabloon webontwerpers
CV-sjabloon bankpersoneel
CV-sjabloon HR Manager
CV-sjabloon psycholoog
CV-sjabloon Parijs
CV-sjabloon ingenieurs
CV-sjabloon verkopers

Het uiterlijk van uw sollicitatiebrief is van belang

De inhoud van uw sollicitatie brief is belangrijk, en u moet tijd besteden aan het maken van een goed geschreven en goed doordachte sollicitatie brief die indruk kan maken op de werkgever. Maar net als bij uw CV is het uiterlijk van belang. Als je een goed geschreven sollicitatiebrief hebt die er ook professioneel uitziet, verhoogt dit de algemene indruk en je kansen om je droombaan te krijgen. Omdat je altijd een sollicitatiebrief en CV samen moet sturen, is het belangrijk dat beide hetzelfde ontwerp en uiterlijk hebben. Omdat het moeilijk is om een nette CV en sollicitatiebrief te ontwerpen, hebben we meer dan 20 sjablonen voor sollicitatiebrieven gemaakt die je kunt gebruiken bij het schrijven van een sollicitatiebrief en CV.

Een sollicitatie brief voor elke opdracht

In uw sollicitatiebrief moet aan de werkgever worden uitgelegd waarom u de beste kandidaat bent voor de functie waarvoor u solliciteert. Dit betekent dat de inhoud van uw sollicitatiebrief moet worden aangepast aan elke functie waarvoor u solliciteert. Houd er rekening mee dat een werkgever vaak merkt dat je een sollicitatiebrief vanaf nul hebt geschreven of een standaardtekst hebt gekopieerd die je vervolgens een beetje hebt aangepast. Als ze merken dat je geen tijd hebt besteed aan het schrijven van een unieke sollicitatiebrief, dan mis je je kans en krijgt iemand anders de baan. Daarom moet u tijd reserveren voor het schrijven van unieke motivatiebrieven voor elke vacature waarvoor u solliciteert.

Voorbeeld van een sollicitatie brief

Als je nog nooit eerder een sollicitatie brief hebt geschreven, is het erg moeilijk om te weten wat er in die brief moet staan en hoe je hem moet ontwerpen. Als enige website op het internet bieden wij u de mogelijkheid om echte motivatiebrieven te lezen om inspiratie op te doen en te helpen bij het schrijven van een sollicitatiebrief. Onze voorbeelden van sollicitatiebrieven zijn geschreven door mensen die er een baan op basis van hebben gekregen, waardoor de kwaliteit van de inhoud gewaarborgd is. Wij raden u niet aan om onze voorbeelden te kopiëren, maar nodigen u uit om ze te lezen om een gids te krijgen over schrijven en formuleren. Op deze manier krijgt u een betere en beter geschreven sollicitatie brief.

Maak snel en eenvoudig een sollicitatiebrief aan

Het schrijven van een sollicitatiebrief moet eenvoudig zijn.

Daarom hebben wij deze dienst ontwikkeld. Als lid krijgt u toegang tot onze gebruiksvriendelijke bouwer van sollicitatiebrieven. U schrijft uw motivatiebrief direct in uw account bij BuzzCV.se en kiest de motivatiebrief die het beste bij u past. Daarnaast krijgt u als lid ook toegang tot kant-en-klare motivatiebriefvoorbeelden en artikelen die unieke tips en adviezen geven over waar u rekening mee moet houden bij het schrijven. 

Sjabloon wijzigen met een druk op de knop

Als u uw sollicitatiebrief bijvoorbeeld in MS Word schrijft, moet u uw sollicitatiebrief helemaal zelf ontwerpen. Mocht u later spijt krijgen van hoe het er later uitziet, dan moet u van nul beginnen met het ontwerp. Dit is een zeer tijdrovende klus, die volgens ons helemaal niet nodig is. Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij ons unieke “vervang ontwerp met één klik” concept ontwikkeld. Dit betekent dat u eerst uw motivatiebrief schrijft en daarna kunt u een ontwerp kiezen. Als het ontwerp u niet bevalt, kies dan een ander sjabloon en alle informatie wordt overgezet naar het nieuwe sjabloon.

Lees meer over sollicitatiebrieven

Heeft u hulp nodig bij het schrijven van een sollicitatiebrief? Hiervoor hebben we een gedetailleerde handleiding ontwikkeld. In onze gids helpen wij u stap voor stap door het proces van het schrijven van een sollicitatie brief. U kunt ook onze voorbeelden van sollicitatie brieven lezen die we uniek voor onze leden hebben ontwikkeld. Deze kunt u lezen en inspiratie opdoen.

Je hebt ook een CV nodig

Als je solliciteert naar een baan, moet je je sollicitatiebrief aanvullen met een CV. Als lid van uw leden ontvangt u dus ook een digitaal CV. Met behulp van onze CV -bouwer kunt u eenvoudig uw CV aanmaken door een CV -sjabloon te selecteren dat automatisch wordt ingevuld met de informatie uit uw account. Het is niet alleen heel eenvoudig om een CV te schrijven met onze service. Je krijgt ook een CV dat opvalt en gegarandeerd indruk maakt op de werkgever.

Sollicitatiebrief in andere talen

We bieden onze service ook aan in andere talen. Als u in een van de onderstaande landen woont, kunt u een van onze landspecifieke begeleidingsdiensten gebruiken.

Jobbsøknad – Norge
Työhakemus – Suomi
Cover letter – International
Personligt brev – Sverige