Dit is een voorbeeld van een CV. Registreer je om dit sjabloon te gebruiken. Klik hier om uw gratis account te registreren.
Download Naar sollicitatiebrief Mail mij
Dries
Van Dijk
Hoofd marketing
Samenvatting

Marketing en business development professional met drie jaar ervaring op het gebied van kantoororganisatie, marketing management, kostenanalyse, online marketing, customer relationship management en planning en uitvoering van de marketingstrategie. Extra ervaring is opgedaan op het gebied van personeelsverantwoordelijkheid, aanwerving, leiderschap en projectmanagement.

Persoonlijke informatie
Addres : Dam 4, AmsterdamE-mail : voorbeeld@top-cv.nlTelefoon : +31 999 9999Leeftijd : 35 Rijbewijs : B Burgerlijke staat : Getrouwd
Over mij

Een natuurlijke leider en een meester in marketing. Zo omschrijven collega's mij. Persoonlijk zou ik mezelf omschrijven als een ambitieuze visionair die hard werkt om mijn doelen te bereiken. Ik ben een actief persoon die van avonturen houdt. Vorig jaar heb ik besloten dat ik een marathon zou lopen en vorige maand heb ik dat doel bereikt. Nu ben ik klaar om een nieuw avontuur aan te gaan, maar deze keer wat betreft mijn professionele carrière.

Taal Engels : Native Spaans : Vloeiend Frans : Basisvaardigheden
Werkervaring
2019
Online marketing bedrijf Hoofd marketing

Verantwoordelijkheden zijn onder andere het opbouwen van de marketingorganisatie en het managen van het merkimago en de marketing voor zeven landen. Bijkomende taken: onderhandelen en inkopen van radioreclame, projectmanagement van het nieuwe front-end platform, kostenanalyse.

2017 - 2019
Webstation Landenmanager

De opdracht voor de reorganisatie en herstructurering van het hoofdkantoor; dit omvatte het verhogen van de productiviteit, budgettering, contractonderhandelingen en personeelsmanagement en werving en selectie.

2015 - 2017
De standaard Marketing manager

Marketing manager voor de Britse markten. Belangrijke projecten waren onder meer het opstellen van het marketingplan, dat sterk gericht was op ROI, en het strategisch afstemmen van de strategie om met een beperkt budget uit te breiden.

2013 - 2015
Springify Operating Officer

Verantwoordelijkheden waren onder meer klantenservice, cash management en ontwikkeling van de Britse markt, evenals trial-and-error marketing, investor relationship management en klantenservice.

Deeltijdwerk
  • Budgeting – Zoet bedrijf 
  • Telemarketing verkopen – Realtalk verkopen 
  • Administratie – Enorm bankieren
  • Vrachtwagenbezorging verkoop – Trucks N stuff
Educatie
2015 - 2015
Mount Saint Vincent University Cursussen
2008 - 2013
Universiteit van excellentie Master in business
Projecten
2017
Google AdWords certificering

Twee weken durende cursus om een gecertificeerde Google Adwords expert te worden.

2018
Online marketing consultant

Een half jaar durend programma gespecialiseerd in online marketing.

Vaardigheden
Marketing
5
Communicatie
5
Project management
4
Leiderschap
3
Verwijzingen
Referenties op aanvraag