Dit is een voorbeeld van een CV. Registreer je om dit sjabloon te gebruiken. Klik hier om uw gratis account te registreren.
Download Naar sollicitatiebrief Mail mij
Dries Van Dijk
Hoofd marketing
Persoonlijke informatie
voorbeeld@top-cv.nl
+31 999 9999
Dam 4
1012 NP
Amsterdam
B
35
Over mij

Een natuurlijke leider en een meester in marketing. Zo omschrijven collega's mij. Persoonlijk zou ik mezelf omschrijven als een ambitieuze visionair die hard werkt om mijn doelen te bereiken. Ik ben een actief persoon die van avonturen houdt. Vorig jaar heb ik besloten dat ik een marathon zou lopen en vorige maand heb ik dat doel bereikt. Nu ben ik klaar om een nieuw avontuur aan te gaan, maar deze keer wat betreft mijn professionele carrière.

Vaardigheden
Marketing
Communicatie
Project management
Leiderschap
Taal
Engels - Native
Spaans - Vloeiend
Frans - Basisvaardigheden
Links
Verwijzingen
Referenties op aanvraag
Dries Van Dijk
Hoofd marketing
Samenvatting

Marketing en business development professional met drie jaar ervaring op het gebied van kantoororganisatie, marketing management, kostenanalyse, online marketing, customer relationship management en planning en uitvoering van de marketingstrategie. Extra ervaring is opgedaan op het gebied van personeelsverantwoordelijkheid, aanwerving, leiderschap en projectmanagement.

Werkervaring
Hoofd marketing 2019   Online marketing bedrijf

Verantwoordelijkheden zijn onder andere het opbouwen van de marketingorganisatie en het managen van het merkimago en de marketing voor zeven landen. Bijkomende taken: onderhandelen en inkopen van radioreclame, projectmanagement van het nieuwe front-end platform, kostenanalyse.

Landenmanager 2017 – 2019 Webstation

De opdracht voor de reorganisatie en herstructurering van het hoofdkantoor; dit omvatte het verhogen van de productiviteit, budgettering, contractonderhandelingen en personeelsmanagement en werving en selectie.

Marketing manager 2015 – 2017 De standaard

Marketing manager voor de Britse markten. Belangrijke projecten waren onder meer het opstellen van het marketingplan, dat sterk gericht was op ROI, en het strategisch afstemmen van de strategie om met een beperkt budget uit te breiden.

Operating Officer 2013 – 2015 Springify

Verantwoordelijkheden waren onder meer klantenservice, cash management en ontwikkeling van de Britse markt, evenals trial-and-error marketing, investor relationship management en klantenservice.

  Deeltijdwerk
  • Budgeting – Zoet bedrijf 
  • Telemarketing verkopen – Realtalk verkopen 
  • Administratie – Enorm bankieren
  • Vrachtwagenbezorging verkoop – Trucks N stuff
Educatie
Cursussen 2015 – 2015 Mount Saint Vincent University
Master in business 2008 – 2013 Universiteit van excellentie
Projecten
2017 Google AdWords certificering

Twee weken durende cursus om een gecertificeerde Google Adwords expert te worden.

2018 Online marketing consultant

Een half jaar durend programma gespecialiseerd in online marketing.